GoldenGPS

Vaš ključ za precizno praćenje i upravljanje vozilima.

GoldenGPS je napredni softver za praćenje vozila koji pruža realno vreme lokacije, brzine i stanja vozila, omogućavajući vam bolju kontrolu i efikasnije upravljanje vašim voznim parkom, uz povećanje sigurnosti i smanjenje troškova.

ZATRAŽI DEMO VERZIJU
O programu

Golden
GPS

GoldenGPS je sveobuhvatan softver za praćenje vozila dizajniran kako bi vam pružio potpunu kontrolu nad vašim voznim parkom. Sa realno vremenom praćenja lokacije, brzine i stanja vozila, GoldenGPS vam omogućava da bolje upravljate resursima, optimizujete rute i povećate efikasnost voznog parka. Naš softver takođe pruža dublji uvid u ponašanje vozača, omogućavajući vam da pratite vožnju, upravljate vozačkim performansama i povećate sigurnost na putevima. Sa raznovrsnim setom funkcionalnosti, uključujući geofence upozorenja, analitiku potrošnje goriva i generisanje izveštaja, GoldenGPS vam pomaže da ostvarite kontrolu nad operacijama i smanjite troškove. Naš softver se lako integriše sa postojećim poslovnim sistemima, pružajući vam sveobuhvatno rešenje za upravljanje vozilima. Nezavisno od veličine vašeg voznog parka ili industrije, GoldenGPS vam pomaže da postignete bolje rezultate, povećate produktivnost i smanjite operativne izazove.

GoldenGPS

Ključne funkcionalnosti

GoldenGPS omogućava praćenje vozila u stvarnom vremenu, pružajući trenutne informacije o lokaciji, brzini i putanji. Ova funkcionalnost omogućava bolju kontrolu nad voznim parkom i brže reagovanje na promene u terenskim uslovima.

Modul za geofence upozorenja omogućava postavljanje virtuelnih geografskih ograda oko određenih područja. Kada vozilo uđe ili izađe iz tih zona, GoldenGPS automatski generiše upozorenja, omogućavajući vam da pratite aktivnosti vozila i bolje upravljate rutama.

GoldenGPS pruža detaljne informacije o potrošnji goriva za svako vozilo u vašem voznom parku. Analizirajte ove podatke kako biste identifikovali prilike za uštedu goriva i smanjenje troškova operacija, pridonoseći ekonomičnijem vođenju vozila.

Programski moduli

Realno vreme praćenje vozila

Modul za realno vreme praćenja omogućava trenutno praćenje lokacije, brzine i statusa vozila, čime se obezbeđuje neprekidna kontrola nad voznim parkom i poboljšava efikasnost operacija.

Geofence i zona upravljanja

Omogućava postavljanje geografskih ograda i zona, uz generisanje upozorenja kada vozilo ulazi ili izlazi iz tih oblasti, što pomaže u kontroli ruta i pravilnom upravljanju aktivnostima vozila.

Analitika vozačkih performansi

Modul za analitiku vozačkih performansi prati ponašanje vozača, uključujući brzu vožnju, kočenje i ubrzanje. To omogućava bolje upravljanje vozačkim navikama i povećanje sigurnosti na putevima.

Izveštaji i analize

Generiše detaljne izveštaje i analize u vezi sa aktivnostima voznog parka, omogućavajući dublje razumevanje performansi vozila i identifikaciju oblasti za unapređenje.

Integracija sa telemetrijskim senzorima

GoldenGPS se može integrisati sa telemetrijskim senzorima na vozilima kako bi pružio dodatne informacije, kao što su temperatura motora, nivo goriva i druge važne metrike, čime se povećava transparentnost i preciznost praćenja.

Upozorenjima i obaveštenjima

Ovaj modul omogućava konfigurisanje upozorenja za odstupanja od postavljenih parametara, kao što su prekoračenje brzine ili nepredviđene stanke. Pomaže u brzom reagovanju na nepredviđene situacije i održavanju efikasnog voznog parka.