GoldenBUS

Pametno rešenje za modernizaciju autobuskog prevoza!

GoldenBUS je softver, kreiran za Windows i Android platforme, dizajniran za sve vrste putničkog prevoza, kako u gradskom tako i u međugradskom saobraćaju. Sa jednostavnim interfejsom, omogućava brzo izdavanje karata, detekciju bežičnih karata, refundaciju...

ZATRAŽI DEMO VERZIJU
O programu

Golden
BUS

Slika LPFR 1
GoldenBUS

Ključne funkcionalnosti

Ključna komponenta ovog programa je izuzetna efikasnost u izvršavanju naredbi, poput brzog generisanja računa, što je od presudnog značaja u današnjem saobraćajnom sistemu.

MSjedinjenje svih perifernih uređaja s sofverskim modulima omogućava korisnicima izvanrednu fluidnost u radu, oslobađajući ih procesa koji bi inače bili zamorni i zahtevni.

Visoka preglednost u radu predstavlja ključni faktor, posebno važan za korisnike koji obavljaju ulogu vozača. Preglednost ovog programa je omogućena kroz precizno definisane komponente na interfejsu, prilagođene optimalnoj veličini, čime se osigurava jasnost i olakšava upotreba.

Programski moduli

Izdavanje karte u autobusu

Ovaj modul omogućava vozačima autobusa da brzo i efikasno izdaju karte putnicima tokom vožnje, olakšavajući proces naplate i evidenciju.

Šalterska prodaja karata

Koristi se za prodaju karata putnicima na šalterima na autobuskim stanicama ili drugim lokacijama, pružajući korisnicima mogućnost da fizički kupe karte za željene rute.

Mesečne karte

Omogućava korisnicima da kupe mesečne karte za redovne putnike, što obezbeđuje jednostavan pristup vožnji tokom celog meseca uz pojednostavljene procedure kupovine.

Online prodaja karata

Pruža mogućnost korisnicima da kupuju karte putem interneta, što omogućava praktičnost i fleksibilnost u planiranju putovanja bez potrebe za fizičkim prisustvom na prodajnom mestu.

Blagajna

Ovaj modul upravlja finansijskim transakcijama vezanim za prodaju karata, pružajući sistem za evidenciju prihoda, uplate i administrativne procese povezane sa poslovanjem autobuske linije.

Izveštaji

Služi za generisanje detaljnih izveštaja o prodaji karata, finansijskim transakcijama, kao i analizu podataka o putnicima i vožnjama, pružajući uvid u efikasnost poslovanja i potrebne informacije za donošenje poslovnih odluka.