GoldenESIR

Sa Golden ESIR-om izdavanje računa ne predstavlja problem

Golden

Golden ESIR je sveobuhvatno rešenje za pojednostavljenje procesa izdavanja i storniranja računa u nacionalnoj valuti, pokrivajući sve vrste transakcija. Ova platforma nudi širok spektar funkcionalnosti, uključujući samostalno upravljanje artiklima, generisanje izveštaja, kreiranje rezervacija i još mnogo toga.
ZATRAŽI DEMO VERZIJU
O programu

Golden
ESIR

GoldenESIR

Ključne funkcionalnosti

ESIR je sveobuhvatno rešenje koje pokriva širok spektar potreba u procesu izdavanja i storniranja računa. On je prilagodljiv različitim vrstama poslovanja, od maloprodaje do ugostiteljstva, omogućavajući korisnicima da prilagode sistem svojim specifičnim potrebama.

ESIR se ističe svojim intuitivnim korisničkim interfejsom koji omogućava korisnicima da lako nauče i koriste sistem bez potrebe za kompleksnim obukama. Ovo čini rad sa ESIR-om efikasnim i produktivnim, štedeći vreme i resurse.

ESIR je u mogućnosti da se integriše sa drugim softverskim rešenjima i hardverskim uređajima, kao što su sistemi za upravljanje zalihama ili fiskalni uređaji. Ova integracija omogućava korisnicima da imaju sveobuhvatan poslovni sistem koji može da zadovolji sve njihove potrebe bez potrebe za korišćenjem više različitih alata i programa.

Programski moduli

GTIN kod

Korišćenjem GTIN barkodova omogućava se brz transfer podataka i olakšava rad, što rezultira povećanom produktivnošću i efikasnošću.

Upravljanje bazom

Modul za uređivanje artikala pruža izuzetno efikasan način za samostalan rad nad bazom podataka, omogućavajući korisnicima da lako uređuju cene, poreske stope i druge važne informacije o artiklima.

Transakcije

Efikasna fiskalizacija kroz sve tipove transakcija predstavlja ključni faktor za uspeh prodajnih lanaca, istovremeno pružajući pozitivan doživljaj krajnjem kupcu.

Izveštaji

Izveštavanje kroz različite tipove, kao što su dnevni presek stanja, periodični ili po tipu transakcija, omogućava korisnicima da sa samo nekoliko klikova odrede strategiju poslovanja i optimizuju prodaju artikala. Ova fleksibilnost u izveštavanju omogućava efikasno upravljanje zalihama i prilagođavanje poslovnih strategija na osnovu analize prodajnih trendova.

Sinhronizacija

Ukoliko postoji potreba za većim brojem ESIR-ova, lako je sinhronizovati baze podataka bez ikakvih prepreka, osiguravajući da informacije o artiklima i drugim bitnim detaljima budu identične na svakom uređaju. Ova besprekorna sinhronizacija omogućava glatko i efikasno poslovanje bez obzira na broj uređaja u upotrebi.

Jednostavnost

Implementacija prečica za rad unutar programa je jednostavan modul koji značajno poboljšava produktivnost, dok automatizacija procesa smanjuje potrebu za korisničkim intervencijama, pružajući efikasnije poslovanje i oslobađajući resurse za druge zadatke.